Bug 976323 - Typo in section "25.7.2. Using Channel Bonding".
Typo in section "25.7.2. Using Channel Bonding".
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: doc-Deployment_Guide (Show other bugs)
6.4
Unspecified Unspecified
medium Severity unspecified
: rc
: 6.5
Assigned To: Stephen Wadeley
ecs-bugs
: Documentation
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-20 07:27 EDT by Ľuboš Kardoš
Modified: 2016-07-31 21:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-02 17:29:22 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ľuboš Kardoš 2013-06-20 07:27:36 EDT
Document URL: 
https://access.redhat.com/site/documentation/en-US/Red_Hat_Enterprise_Linux/6/html/Deployment_Guide/sec-Using_Channel_Bonding.html

Section Number and Name: 
25.7.2. Using Channel Bonding

Describe the issue: 
There is a sentence with typo "If using this setting while in mode=0 or mode=1 (the two load-balancing modes), ..." in description of "arp_interval" option. The right sentence should be "If using this setting while in mode=0 or mode=2 (the two load-balancing modes), ...". Have a look at description of "arp_interval" option in https://www.kernel.org/doc/Documentation/networking/bonding.txt

Suggestions for improvement: 
"mode=1" => "mode=2"

Additional information:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.