Bug 978646 - performance_page: Shown an exception after setting the active tuned profile as "None"
performance_page: Shown an exception after setting the active tuned profile a...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-node (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike Burns
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-26 22:36 EDT by haiyang,dong
Modified: 2016-04-26 14:30 EDT (History)
14 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-27 09:40:28 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description haiyang,dong 2013-06-26 22:36:55 EDT
Description of problem:
Enter performance page and set the active tuned profile as "None", after setting successfully,
back into performance page, then refresh this page, an exception will been shown with error
info:
An error appeared in the UI: AttributeError("'NoneType' object has no attribute 'group'",)
Press ENTER to logout ...
or enter 's' to drop to shell


Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-node-iso-3.0.0-0.999.999.20130625144130gitd26f7bf.2621.fc18

How reproducible:
100%


Steps to Reproduce:



Actual results:


Expected results:
Comment 1 Mike Burns 2013-06-27 09:40:28 EDT
This works correctly in the currently posted images (3.0.0-1.0)  Tested on el6 and F18.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.