Bug 979703 - RockMongo Import / Export does not work. [NEEDINFO]
Summary: RockMongo Import / Export does not work.
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Image
Version: 2.x
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
low
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Vojtech Vitek
QA Contact: libra bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2013-06-29 16:27 UTC by david.stokar
Modified: 2017-08-19 14:43 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-11-05 15:55:57 UTC
Target Upstream Version:
vvitek: needinfo? (david.stokar)


Attachments (Terms of Use)

Description david.stokar 2013-06-29 16:27:05 UTC
Description of problem:
Can not import / export from RockMongo

Version-Release number of selected component (if applicable):
check yourself

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. go to rockmongo on openshift 
2. export the data
3. got to rockmongo on another openshift 
4. try to import => Nothing happens

Actual results:
nothing happens after import

Expected results:
data should be in the collections, not existing collections should be created

Additional info:

Comment 1 Vojtech Vitek 2013-07-10 20:11:31 UTC
I did the following:
1. went to <app1>/rockmongo
2. clicked on <app1> db
3. exported <app1> db => rockmongo-export-<app1>-*.gz
4. went to <app2>/rockmongo
5. clicked on <app2> db
6. imported rockmongo-export-<app1>-*.gz

A message showed up:
> All data import successfully.

I couldn't reproduce the issue. David, do you have different Steps to reproduce?

Comment 2 Vojtech Vitek 2013-07-22 22:21:42 UTC
David, do you have any feedback on the above? Or should we close this bug as NOTABUG/WORKSFORME?

Comment 3 Vojtech Vitek 2013-11-05 15:55:57 UTC
Closing as NOTABUG.

David, if you have any more feedback on this, feel free to reopen this bz. Thanks.

Comment 4 mad_dev 2017-08-19 14:43:37 UTC
Hey, 

I facing the same issue. I followed the same steps; nothing happens. I checked the logs and figured out it was a PHP Fatal error(https://ma.tc/uhulawufor.xml) 

I am not sure what to do here; I guess I need to increase the storage limit..but where? I don't want crash my APP in process.

Cheers,


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.