Bug 979934 - NPE when trying to run an imported vm with no disks
NPE when trying to run an imported vm with no disks
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: 3.3.0
Assigned To: Arik
Jiri Belka
: Triaged
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2013-07-01 03:51 EDT by ofri
Modified: 2015-09-22 09 EDT (History)
10 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2013-08-13 04:23:54 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
log file (19.28 KB, text/plain)
2013-07-01 03:51 EDT, ofri
no flags Details

External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 16449 None None None Never

  None (edit)
Description ofri 2013-07-01 03:51:30 EDT
Created attachment 767273 [details]
log file

Description of problem:
NPE when trying to run an imported vm with no disks

Version-Release number of selected component (if applicable):
oVirt 3.3

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.create vm with no disk
2.export that vm
3.import that vm
4.run the newly imported vm

Actual results:
NPE in log

Additional info:
Comment 1 Arik 2013-08-13 04:23:54 EDT
Fixed by http://gerrit.ovirt.org/#/c/16449/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.