Bug 9814 - Redhat 6.1 has problem sensing HP832 color printer
Summary: Redhat 6.1 has problem sensing HP832 color printer
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 5698
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lpr (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bernhard Rosenkraenzer
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-02-27 17:17 UTC by d.l.todd
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-28 15:55:53 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description d.l.todd 2000-02-27 17:17:35 UTC
I installed Redhat 6.1 on a Vectra HP686 system. I also have a new HP832
color printer. When I run lpr, it says that no printer is attached. I had
6.0 running prior to this and had a HP DeskJet Plus printer than ran
perfectly.

Are there any updates or fixes for this. I could not find any reference to
this. I did see in 5.2 there was a problem sensing this printer and the
errata sheet said to leave the printer off during boot, but that didn't
solve the problem either.

I would really like to make this printer work, obviously!

Please help!


Dennis Todd

Comment 1 Bill Nottingham 2000-02-28 15:55:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 5698 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.