Bug 98804 - cancel buttons don't work on the WF tab in CS
cancel buttons don't work on the WF tab in CS
Product: Red Hat Web Application Framework
Classification: Retired
Component: ui (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: ccm-bugs-list
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-07-08 18:52 EDT by Vadim Nasardinov
Modified: 2007-04-18 12:55 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-03-15 17:01:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Vadim Nasardinov 2003-07-08 18:52:57 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020607

Description of problem:
Neither of the two cancel buttons on the search form of the
Workflow tab in Content Section appears to work.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Go to a content section, choose the Workflow tab.  Click on the "Production
workflow" on the left.  Click on "Add user". Search
for an existing user.  There should be two cancel buttons visible
at this point.  One of the seems to go with the search box.
The other is next to the "Add Members" button under the list of
checkboxes, listing the users found.

Neither of these cancel buttons works.  Clicking on either
of the two merely causes the page to reload as is.

Additional info:
Comment 1 Vadim Nasardinov 2003-07-08 18:59:03 EDT
Describing the necessary stuff from memory obviously doesn't work, so let
me try again.

Go to a content section.

Go to the Workflow tab.

Select "Production workflow" (on the left).

Select "Authoring" from the list of tasks.

Click on "Assign user"

Search for an existing user.  The resulting form will have two cancel buttons.

Observe that neither of these works.

Comment 2 Vadim Nasardinov 2003-11-12 18:39:03 EST

As of //cms/dev/...@37927, this remains broken as described.
Comment 3 Vadim Nasardinov 2004-03-03 10:43:43 EST
Xref: 117391
Comment 4 Mike Bonnet 2004-03-15 17:01:43 EST
Fixed by Justin Ross at changelist 41289

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.