Bug 988045 - dwh setup after otopi creates incorrect pg_hba entry
dwh setup after otopi creates incorrect pg_hba entry
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-dwh (Show other bugs)
3.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: 3.3
Assigned To: Yaniv Lavi (Dary)
infra
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-24 11:18 EDT by Martin Betak
Modified: 2013-09-23 03:32 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-09-23 03:32:12 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 17289 None None None Never

  None (edit)
Description Martin Betak 2013-07-24 11:18:29 EDT
Description of problem:

ovirt-engine-dwh-setup exits with error.

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. install ovirt-engine-3.3
2. run engine-setup
3. install ovirt-engine-dwh-3.3
4. run ovirt-engine-dwh-setup

Actual results:

ovirt-engine-dwh-setup fails with [Error] on Creating DB step.

Expected results:

ovirt-engine-dwh-setup should create the DB and prompt for further info
Comment 1 Itamar Heim 2013-08-21 12:40:12 EDT
as RC is built, moving to ON_QA (hopefully did not catch incorrect bugs when doing this)
Comment 2 Itamar Heim 2013-09-23 03:32:12 EDT
closing as this should be in 3.3 (doing so in bulk, so may be incorrect)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.