Bug 9919 - Printing broken for 386 kernel type
Printing broken for 386 kernel type
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-03-02 09:12 EST by eepdpb
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-01 03:52:30 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description eepdpb 2000-03-02 09:12:59 EST
I've recently upgraded a few machines to RH6.1. and have had problems
printing to remote printers. I've used the printtool to make the printcap
files, and all filtering is done on the remote print server (also running
6.1).
Printing to the remote queues is fine on a Pentium II machine, but failed
on an Athlon ;(  Both machines have exactly the same setup (did them both
the same morning) the only difference being that the Athlon has its kernel
compiled as 386 processor type.
 Additionally, after recompiling the kernel on the PII machine to '386',
printing breaks on that machine too.
 Kernel problem, or lpr problem maybe?
Comment 1 Michael K. Johnson 2000-07-31 16:56:43 EDT
Added twaugh to CC list so that he can investigate.
Comment 2 Tim Waugh 2000-08-01 03:52:27 EDT
How exactly does it fail?  Does it remain in the queue or disappear?  Is lpd
still running at the client?
Comment 3 Alan Cox 2000-08-22 14:53:44 EDT
closed - no further info

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.