Bug 994156 - cli: Improve error message for "bad port" [NEEDINFO]
cli: Improve error message for "bad port"
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: firewalld (Show other bugs)
7.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Thomas Woerner
Tomas Dolezal
:
Depends On:
Blocks: 980210
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-08-06 11:21 EDT by Tomas Dolezal
Modified: 2014-06-17 23:09 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-06-13 05:24:59 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
jscotka: needinfo? (twoerner)


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tomas Dolezal 2013-08-06 11:21:20 EDT
Description of problem:
cli: improve message "bad port (most likely missing protocol)" to include right syntax of <port(s)>/<proto>

Version-Release number of selected component (if applicable):
firewalld-0.3.4-1

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. firewall-cmd --add-port 10123

Expected results:
please fix or provide information why do you think it shouldn't be fixed this way
thanks

Additional info:
CCed affiliated users
Comment 5 Tomas Dolezal 2014-01-28 10:30:59 EST
VERIFIED firewalld-0.3.9-3.el7.noarch
Comment 7 Ludek Smid 2014-06-13 05:24:59 EDT
This request was resolved in Red Hat Enterprise Linux 7.0.

Contact your manager or support representative in case you have further questions about the request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.