Bug 996962 - [engine-config] /var/log/ovirt-engine/engine-config.log doesn't exist
[engine-config] /var/log/ovirt-engine/engine-config.log doesn't exist
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-config (Show other bugs)
3.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Martin Perina
infra
:
Depends On:
Blocks: 918494
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-08-14 07:25 EDT by Martin Perina
Modified: 2013-08-28 06:39 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 997362 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2013-08-28 06:39:41 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 18073 None None None Never
oVirt gerrit 18075 None None None Never

  None (edit)
Description Martin Perina 2013-08-14 07:25:18 EDT
Description of problem:
When running engine-config, errors are not logged to /var/log/ovirt-engine/engine-config.log For examples running

  engine-config

should produce error message "Error: at least 1 argument needed for configuration utility to run." in engine-config.log

Version-Release number of selected component (if applicable):

is9.1

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. Run engine-config without parameters
2. 
3.

Actual results:

/var/log/ovirt-engine/engine-config.log doesn't exists

Expected results:

/var/log/ovirt-engine/engine-config.log should exist and contain error message

Additional info:
Comment 1 Yair Zaslavsky 2013-08-14 08:00:58 EDT
Bare in mind this is the same behavior we saw in other tools.
A bug is opened on that issue.

See

https://bugzilla.redhat.com/996909
Comment 2 Michal Skrivanek 2013-08-27 10:06:02 EDT
please verify&close, if possible
Comment 3 Martin Perina 2013-08-28 06:39:41 EDT
Verified, it's fixed in oVirt 3.3

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.