Bug 1127083

Summary: "Lifecycle environment" does not appear as described.
Product: Red Hat Satellite Reporter: David O'Brien <daobrien>
Component: Docs User GuideAssignee: David O'Brien <daobrien>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Athene Chan <achan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0.3CC: mmurray
Target Milestone: Unspecified   
Target Release: Unused   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2014-08-14 08:03:18 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description David O'Brien 2014-08-06 05:49:13 UTC
Description of problem:

I extracted this from a separate bug raised by Fabio in GSS. The original is mainly Transition Guide, but at least this bit is separate.

It *may* or may not still be an issue.

> 
> User guide:
> -------------------
> 
> 3.2.1 - The "Lifecycle Environment" created on step 3.2.1 is not showing up
> on step 3.3.3

Is this a doc issue or a product issue?


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 RHEL Program Management 2014-08-06 05:53:53 UTC
Since this issue was entered in Red Hat Bugzilla, the release flag has been
set to ? to ensure that it is properly evaluated for this release.

Comment 3 David O'Brien 2014-08-14 08:03:18 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 1129578 ***