Bug 1127674

Summary: [Admin GUI] missing space between left side of column to the content
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager Reporter: Kobi Hakimi <khakimi>
Component: ovirt-engine-webadmin-portalAssignee: Greg Sheremeta <gshereme>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Jiri Belka <jbelka>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.5.0CC: aberezin, ecohen, gklein, gshereme, iheim, oourfali, rbalakri, Rhev-m-bugs, yeylon
Target Milestone: ---   
Target Release: 3.5.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: ux
Fixed In Version: org.ovirt.engine-root-3.5.0-14 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2015-02-16 13:35:50 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 1156162    
Attachments:
Description Flags
ovirt 3.5
none
rhevm 3.4
none
fixed grids none

Description Kobi Hakimi 2014-08-07 10:33:00 UTC
Created attachment 924867 [details]
ovirt 3.5

Description of problem:
[Admin GUI] missing space between left side of column to the content

Version-Release number of selected component (if applicable):
 oVirt Engine Version: 3.5.0-0.0.master.20140804172041.git23b558e.el6 

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
Example scenario:
Create new cluster named "test_data_cluster_1" with description "test_data_center_1 description"

Actual results:
you can see in the attached snapshot 
1. how the column in specific size looks like one long line.
2. how the content in the begining of the row is so close to the thick line that its looks bad.  

Expected results:
in the columns add (one) space before the content. 
see in 3.4 its looks better

Additional info:
see attached snapshots

Comment 1 Kobi Hakimi 2014-08-07 10:33:41 UTC
Created attachment 924868 [details]
rhevm 3.4

Comment 2 Oved Ourfali 2014-08-10 06:42:19 UTC
Is that configurable? Is that widely used in all main tabs?
Is it ux or infra issue?

Comment 3 Einav Cohen 2014-08-13 17:45:45 UTC
I assume that this happened as a result of adopting PatternFly. 
Greg will take care of it.

Comment 4 Einav Cohen 2014-08-21 14:21:43 UTC
same bug opened on ovirt (bug 1131975) -> flagging this one for 3.5, as the ovirt bz is flagged for 3.5 as well.

Comment 5 Greg Sheremeta 2014-09-10 01:11:54 UTC
Created attachment 935955 [details]
fixed grids

Comment 6 Einav Cohen 2014-09-11 14:41:44 UTC
Greg - now that the 'master' patch is merged: don't forget to backport it to ovirt-engine-3.5. thanks.

Comment 7 Eyal Edri 2014-10-07 07:12:56 UTC
this bug status was moved to MODIFIED before engine vt5 was built,
hence moving to on_qa, if this was mistake and the fix isn't in,
please contact rhev-integ@redhat.com

Comment 8 Jiri Belka 2014-10-22 12:00:53 UTC
ok, vt6/3.5.0-0.15