Bug 157158

Summary: Button repainting is slow
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Robin Green <greenrd>
Component: openoffice.orgAssignee: Caolan McNamara <caolanm>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhide   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-07-04 23:00:08 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Robin Green 2005-05-07 19:42:38 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050416 Fedora/1.0.3-2 Firefox/1.0.3

Description of problem:
Openoffice.org takes a few seconds to repaint all its buttons every time you do something like save.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start oowrite
2. Save the blank document
  

Actual Results:  Buttons are slowly repainted

Expected Results:  Buttons should be repainted in a fraction of a second

Additional info:

Comment 1 Robin Green 2005-05-07 19:51:08 UTC
For an even slower save, try saving something in OpenOffice Draw. There are more
buttons to repaint, so it takes longer - and it also does apparently unnecessary
no-change repaints (disabled->disabled) as well.

Sorry, I omitted the version number: openoffice.org-draw-1.9.96-2

Comment 2 Caolan McNamara 2005-06-09 12:16:05 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 158489 ***

Comment 3 Robin Green 2005-06-20 10:55:20 UTC
Reopening. I am still seeing this in openoffice.org-core-1.9.109-6.2.0.fc5


Comment 4 Caolan McNamara 2005-06-27 13:47:47 UTC
are you using kde or something ?

Comment 5 Robin Green 2005-06-27 14:02:55 UTC
Yes, I am using KDE.

Comment 6 Caolan McNamara 2005-06-27 14:13:09 UTC
possibly http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=50857 then, I'll give
that patch a go and respin

Comment 7 Caolan McNamara 2005-06-28 12:47:50 UTC
When 1.9.112 hits the ftpsite/mirrors can you see if that makes any difference
to you.

Comment 8 Robin Green 2005-07-04 23:00:08 UTC
Yes, it is working for me now.