Bug 2779

Summary: X11 issues when installing 6.0
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: smklad
Component: x11ampAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-06-11 18:23:13 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description smklad 1999-05-12 23:01:29 UTC
I always install everything.  The only things I remove
after is all of the foriegn language doc.  I have two
issues with X11.
One:  The Xconfigurator shows me a 32bbp 1620 x 1024  i do
not want this but the options I get to choose from are 8 16
and 24.  I would love to say 32bbp but only 1024 x 768.
I can not figure out to fix this manually.
Two:  After the install I noticed that terminal windows
woud look very bad with crazy snow apperaing all over the
windows when I would execute commands in the windows.  I
could clearit by minimizing the window and then opening
again.  I realized what the issue was when Xwindows quits.
I get a message saying it can not load the right font?
Let me know if I can give you more information.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-13 14:17:59 UTC
try running 'chkfontpath --add /usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi' and
then '/etc/rc.d/init.d/xfs restart'.

Comment 2 Preston Brown 1999-06-11 18:22:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 2759 ***

Comment 3 Preston Brown 1999-06-11 18:23:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 2747 ***