Bug 2779 - X11 issues when installing 6.0
Summary: X11 issues when installing 6.0
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 2747
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: x11amp
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-12 23:01 UTC by smklad
Modified: 2015-01-07 23:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-06-11 18:23:13 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description smklad 1999-05-12 23:01:29 UTC
I always install everything.  The only things I remove
after is all of the foriegn language doc.  I have two
issues with X11.
One:  The Xconfigurator shows me a 32bbp 1620 x 1024  i do
not want this but the options I get to choose from are 8 16
and 24.  I would love to say 32bbp but only 1024 x 768.
I can not figure out to fix this manually.
Two:  After the install I noticed that terminal windows
woud look very bad with crazy snow apperaing all over the
windows when I would execute commands in the windows.  I
could clearit by minimizing the window and then opening
again.  I realized what the issue was when Xwindows quits.
I get a message saying it can not load the right font?
Let me know if I can give you more information.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-13 14:17:59 UTC
try running 'chkfontpath --add /usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi' and
then '/etc/rc.d/init.d/xfs restart'.

Comment 2 Preston Brown 1999-06-11 18:22:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 2759 ***

Comment 3 Preston Brown 1999-06-11 18:23:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 2747 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.