Bug 2747 - all bugs currently marked as "later" need to be bumped
all bugs currently marked as "later" need to be bumped
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.1rC
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
: 2779 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-05-11 17:29 EDT by Preston Brown
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-06-11 14:24:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Preston Brown 1999-05-11 17:29:20 EDT
All bugs which were marked as "later" during the 6.0
development cycle now need to be remarked as open an
assigned for re-evaluation.
Comment 1 Preston Brown 1999-06-11 14:23:59 EDT
*** Bug 2779 has been marked as a duplicate of this bug. ***

I always install everything.  The only things I remove
after is all of the foriegn language doc.  I have two
issues with X11.
One:  The Xconfigurator shows me a 32bbp 1620 x 1024  i do
not want this but the options I get to choose from are 8 16
and 24.  I would love to say 32bbp but only 1024 x 768.
I can not figure out to fix this manually.
Two:  After the install I noticed that terminal windows
woud look very bad with crazy snow apperaing all over the
windows when I would execute commands in the windows.  I
could clearit by minimizing the window and then opening
again.  I realized what the issue was when Xwindows quits.
I get a message saying it can not load the right font?
Let me know if I can give you more information.

------- Additional Comments From notting@redhat.com  05/13/99 10:17 -------
try running 'chkfontpath --add /usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi' and
then '/etc/rc.d/init.d/xfs restart'.

------- Additional Comments From pbrown@redhat.com  06/11/99 14:22 -------


*** This bug has been marked as a duplicate of 2759 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.