Bug 52423

Summary: Numerous missing icons in Gnome menus.
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Marc Deslauriers <marc.deslauriers>
Component: control-centerAssignee: David Mason <dcm>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: roswell   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-08-23 17:34:43 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Marc Deslauriers 2001-08-23 17:34:39 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:0.9.3)
Gecko/20010801

Description of problem:
The icons for the following items in the Gnome menus are missing:
Programs/Settings/Document Handlers menu
Programs/Settings/Document Handlers/Default Editor
Programs/Settings/User Interface menu


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Open Gnome menu
2.Go to the locations listed above
3.
	

Actual Results:  No icons!

Expected Results:  Nice icons :)

Additional info:

Comment 1 David Mason 2001-08-23 17:38:53 UTC
We understand that there are icons missing for certain apps in the menus - it is
not a big distraction to not have them especially when the icons for most apps
don't give the user much of an idea about what the app is. We take almost all of
our artwork from the community and do not have an artist who can take care of
these small problems. If someone in the GNOME community creates an icon for
these and it makes it into the official version of the apps then we will
included it as well.

Comment 2 Marc Deslauriers 2001-08-23 17:54:56 UTC
OK, Sorry about all the bug reports...I was told to do so in bug #52313...

Comment 3 David Mason 2001-08-23 18:02:44 UTC
OK - well thanks for doing so - I have added to that bug as well. It is
something I hope we can do something about in the future. Thanks