Bug 653202

Summary: [abrt] lxmusic-0.4.4-1.fc14: xmmsv_get_int: Process /usr/bin/lxmusic was killed by signal 11 (SIGSEGV)
Product: [Fedora] Fedora Reporter: dogs1985
Component: lxmusicAssignee: Christoph Wickert <cwickert>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 14CC: cwickert
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Unspecified   
Whiteboard: abrt_hash:42b6888736a4af4418fef225f86ebf82aafd5316
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-11-15 09:49:42 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
File: backtrace none

Description dogs1985 2010-11-15 00:37:07 UTC
abrt version: 1.1.13
architecture: x86_64
Attached file: backtrace
cmdline: lxmusic
component: lxmusic
crash_function: xmmsv_get_int
executable: /usr/bin/lxmusic
kernel: 2.6.35.6-48.fc14.x86_64
package: lxmusic-0.4.4-1.fc14
rating: 4
reason: Process /usr/bin/lxmusic was killed by signal 11 (SIGSEGV)
release: Fedora release 14 (Laughlin)
time: 1289781311
uid: 500

How to reproduce
-----
1. Just add mp3, still no display mp3 in playlist, press play then got error
2.
3.

Comment 1 dogs1985 2010-11-15 00:37:10 UTC
Created attachment 460438 [details]
File: backtrace

Comment 2 Christoph Wickert 2010-11-15 09:49:42 UTC
Thanks for reporting this bug. It is already know as bug 634698, but the bug reporting tool failed to detect the duplicate as your backtrace lacks a lot of debug symbols.

Let's do all further investigation in the other bug report. For you I still have one question left: Did you install the xmms-mp3 package?

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 634698 ***