Bug 80891

Summary: redhat-config-network wireless screen weird
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Alan Cox <alan>
Component: redhat-config-networkAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-08-05 08:35:24 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 79579, 100644    

Description Alan Cox 2003-01-01 20:56:07 UTC
Description of problem:

During the set up of a wireless connection I suddenely get a page about hardware
with no explanation, suggesting I have a 3c501 card.

Alan

Comment 1 Harald Hoyer 2003-01-09 12:11:59 UTC
you selected "Other Wireless Card" in the wizard?

Comment 2 Alan Cox 2003-01-09 14:21:11 UTC
I believe so - it didnt offer me the card I had


Comment 3 Harald Hoyer 2003-01-09 14:27:11 UTC
redhat-config-network can only recognize those cards correctly which have the
ethtool interface to query the module name.
which card was it and which driver is it?

Comment 4 Alan Cox 2003-01-09 14:39:27 UTC
Its PCMCIA - orinooco driver


Comment 5 Harald Hoyer 2003-01-09 15:35:02 UTC
can you attach your /var/lib/pcmcia/stab after the card is inserted?