Bug 84391

Summary: FIRSTBOOT Date & Time Module (NTP) failure
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Paul Livingston <paulliv>
Component: firstbootAssignee: Brent Fox <bfox>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:49 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
file generated automatically by installer on error condition none

Description Paul Livingston 2003-02-15 16:46:44 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030120

Description of problem:
During the initial installation of 8.0.93, the process hung briefly and then
reported an error in setting time.  Generated an error file
(/root/firstboot.1044768460.72), which I can provide by email (or other
mechanism as you might desire).  Time had to be set manually during initial
setup, but ntpd seems to be running properly now

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Didn't try


Additional info:

Comment 1 Paul Livingston 2003-02-15 16:53:15 UTC
Created attachment 90106 [details]
file generated automatically by installer on error condition

Comment 2 Brent Fox 2003-02-17 18:53:18 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 82061 ***

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:49 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.