Bug 100461 - HTTP 500 error when searches return no results
HTTP 500 error when searches return no results
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 81044
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1
Classification: Red Hat
Component: htdig (Show other bugs)
2.1
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-07-22 14:15 EDT by Brent Bourgoine
Modified: 2015-03-04 20:12 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:57:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brent Bourgoine 2003-07-22 14:15:19 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686) Gecko/20030530 Galeon/1.3.5

Description of problem:
Command-line htsearch appears to work fine, and returns the expected html output.

Searching via the same htsearch binary from the browser causes 2 things to happen:

1 - Any search that returns no results returns an HTTP 500 error, rather than
the expected "No results found" page.  Apache's error log shows only a
"Premature end of script headers" error, with no preceding information regarding
the exact cause.

2 - Any search that *does* return results seems to be truncated (I believe this
part to be the same issue as bug 81044)



Version-Release number of selected component (if applicable):
htdig-3.2.0-2.011302

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. 'rundig' on the site in question to generate htdig's database.
2. Access the search page from a web browser.
3. Search for a string that returns no results.
    

Actual Results:  HTTP 500 Error to the browser.

Apache error log shows:
[Tue Jul 22 13:26:31 2003] [error] [client 65.211.1.194] Premature end of script
headers: /web/kavi/dotorg/sites/list-server/htdocs/htdig/bin/htsearch

Expected Results:  "No Results Found" page from htdig

Additional info:

Related post to htdig's mailing list from another affected user with 2.1AS:
http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?thread_id=2696615&forum_id=2691

As I said above, this may be related to bug 81044 as well.
Comment 1 Phil Knirsch 2003-09-02 10:09:25 EDT
It is. And see my comments for that bug, too. Next enterprise version will
contain an older version of htdig again which works fine.

Also planing on doing an errata for AS2.1

Read ya, Phil

*** This bug has been marked as a duplicate of 81044 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:57:40 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.