Bug 101396 - /etc/services, typos for link, ipp, wnn6
/etc/services, typos for link, ipp, wnn6
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 86129
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: setup (Show other bugs)
9
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-07-31 13:43 EDT by P. Beltrani
Modified: 2014-03-16 22:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:57:53 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description P. Beltrani 2003-07-31 13:43:06 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624
Netscape/7.1

Description of problem:
A few typographical errors in /etc/services

grep -w ucp /etc/services
link            245/ucp         ttylink
ipp             631/ucp         # Internet Printing Protocol
wnn6            22273/ucp       wnn4

"ucp" should be "udp"

Look like this was also reported for RH7.3, see bug: 67173


Version-Release number of selected component (if applicable):
setup-2.5.25-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. N/A
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2003-07-31 14:26:52 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 86129 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:57:53 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.