Bug 1021674 - RHEL 5 repository metadata incorrect for anaconda
RHEL 5 repository metadata incorrect for anaconda
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Content Management (Show other bugs)
6.0.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Mike McCune
Og Maciel
: Triaged
Depends On: 1021672 1038309
Blocks: 950743
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-21 14:54 EDT by Justin Sherrill
Modified: 2014-04-24 13:12 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1021672
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Justin Sherrill 2013-10-21 14:54:23 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1021672 +++

Description of problem:

Metadata for published RHEL 5 repositories are not structured in a way that is usable by anaconda.

Similar to this bugzilla (but slightly different): https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=805925

Pulp generates:

./repodata/
and
./Server/repodata/

and puts the rpms in ./

The metadata in ./repodata is correct, but the metadta in ./Server/repodata is not, it makes it appear as if the rpms are actually stored in ./Server:


eg:

  <location href="gnome-python2-gtkmozembed-2.14.2-7.el5.x86_64.rpm"/>


Version-Release number of selected component (if applicable):

pulp-server-2.3.0-0.22.beta.el6sat.noarch


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:  
1. Sync a RHEL 5 kickstart tree from the cdn
2.  Try to install/kickstart a machine against it


Actual results:
Failure, system can't find packages

Expected results:
RHEL 5 system can be provisioned.
Comment 2 Mike McCune 2013-10-23 16:22:57 EDT
pulp bug is MODIFIED, reflecting accordingly
Comment 4 Og Maciel 2013-10-27 21:52:59 EDT
This should not be ON_QA as the blocker issue is still not VERIFIED. Failing QE for now.
Comment 5 Og Maciel 2013-10-30 21:03:18 EDT
Verified:

* apr-util-ldap-1.3.9-3.el6_0.1.x86_64
* candlepin-0.8.25-1.el6sam.noarch
* candlepin-scl-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-quartz-2.1.5-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-rhino-1.7R3-1.el6_4.noarch
* candlepin-scl-runtime-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-selinux-0.8.25-1.el6sam.noarch
* candlepin-tomcat6-0.8.25-1.el6sam.noarch
* elasticsearch-0.19.9-8.el6sat.noarch
* foreman-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-compute-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-libvirt-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-postgresql-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-proxy-1.3.0-3.el6sat.noarch
* katello-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-all-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-certs-tools-1.4.4-1.el6sat.noarch
* katello-cli-1.4.3-28.el6sat.noarch
* katello-cli-common-1.4.3-28.el6sat.noarch
* katello-common-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-configure-1.4.7-7.el6sat.noarch
* katello-configure-foreman-1.4.7-7.el6sat.noarch
* katello-foreman-all-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-glue-candlepin-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-glue-elasticsearch-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-glue-pulp-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-selinux-1.4.4-4.el6sat.noarch
* openldap-2.4.23-31.el6.x86_64
* pulp-katello-plugins-0.2-1.el6sat.noarch
* pulp-nodes-common-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-nodes-parent-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-puppet-plugins-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-rpm-plugins-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-selinux-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-server-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* python-ldap-2.3.10-1.el6.x86_64
* ruby193-rubygem-ldap_fluff-0.2.2-2.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-net-ldap-0.3.1-3.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-runcible-1.0.7-1.el6sat.noarch
* signo-0.0.23-2.el6sat.noarch
* signo-katello-0.0.23-2.el6sat.noarch
Comment 6 Justin Sherrill 2013-12-04 16:17:46 EST
moving back to assigned, as this was broken in: 2.3.1-0.3


pulp bug opened:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1038309
Comment 8 Og Maciel 2013-12-12 14:45:09 EST
Verified
Comment 11 Bryan Kearney 2014-04-24 13:11:06 EDT
This was verified and delivered with MDP2. Closing it out.
Comment 12 Bryan Kearney 2014-04-24 13:12:07 EDT
This was delivered and verified with MDP2. Closing the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.