Bug 102234 - no sounds in the game
Summary: no sounds in the game
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 85466
Alias: None
Product: Red Hat Linux Beta
Classification: Retired
Component: tuxracer
Version: beta1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-08-12 20:35 UTC by Elton Woo
Modified: 2007-04-18 16:56 UTC (History)
1 user (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2003-08-16 05:40:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Elton Woo 2003-08-12 20:35:55 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030703

Description of problem:
The game is playable, but there is no sound?!

Version-Release number of selected component (if applicable):
tuxracer-0.61-21

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start tuxracer
2. Select new game
3. Play
    

Actual Results:  No sounds

Expected Results:  There should be various sound effects in the game.

Additional info:

CPU: AMD Athlon Thunderbird 1.0G
Ensoniq 64 (es 1371). System sounds function in both KDE and Gnome
alsa-lib-0.9.6-1.fr from freshrmps installed.

Comment 1 Nils Philippsen 2003-08-13 18:33:28 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 85466 ***

Comment 2 Elton Woo 2003-08-16 05:40:11 UTC
sound now works with the upgraded package from rawhide: 
tuxracer-0.61-23 
 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.