Bug 103272 - No resource message from OO on first run
Summary: No resource message from OO on first run
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux Beta
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: beta1
Hardware: i686 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Dan Williams
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: CambridgeTarget
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-08-28 12:36 UTC by Adam H. Pendleton
Modified: 2007-04-18 16:57 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-06 15:10:48 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Adam H. Pendleton 2003-08-28 12:36:43 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030703

Description of problem:
When first running OO on severn beta 1 (after installing all the updates in the
rhn severn beta-updates channel), the following messages appear when first
running OO (they do not appear on subsequent runs):

No resource: Error message not available
Function: 'Kill_Plugin_Wrkstn' Line: 8

No resource: Error message not available
Function: 'GnomeInstall' Line: 8


Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice-1.0.2-4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run OpenOffice by double clicking on a document in nautilus.


Additional info:

Comment 1 Adam H. Pendleton 2003-10-06 15:10:48 UTC
This problem no longer occurs in Fedora Core test2.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.