Bug 104819 - grub segfaults when run from the command line
Summary: grub segfaults when run from the command line
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 90306
Alias: None
Product: Red Hat Linux Beta
Classification: Retired
Component: grub
Version: beta1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-09-22 16:03 UTC by Tom Diehl
Modified: 2007-04-18 16:57 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2006-02-21 18:58:39 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Tom Diehl 2003-09-22 16:03:36 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030703

Description of problem:
When I run grub from the command line running the setup command causes it to
segfault

Version-Release number of selected component (if applicable):
grub-0.93-6

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
  GRUB  version 0.93  (640K lower / 3072K upper memory)

 [ Minimal BASH-like line editing is supported.  For the first word, TAB
   lists possible command completions.  Anywhere else TAB lists the possible
   completions of a device/filename.]

grub> root (hd0,0)
 Filesystem type is ext2fs, partition type 0x83

grub> setup (hd0)Segmentation fault
(tigger pts2) #
    

Actual Results:  seg fault

Expected Results:  the command should run

Additional info: Grub on RHL 8.0 works just fine. This is a dual boot machine.
8.0 and severn

Comment 1 Jeremy Katz 2003-09-22 16:56:01 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 90306 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:58:39 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.