Bug 105882 - Installer rebooted on Vaio Z600 TEK
Installer rebooted on Vaio Z600 TEK
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
rawhide
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
:
Depends On:
Blocks: CambridgeBlocker
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-09-28 19:21 EDT by Dominique Petersen
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-04-15 00:35:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dominique Petersen 2003-09-28 19:21:33 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98; Win 9x 4.90)

Description of problem:
Booting Fedora Core (Test) with PCMCIA CD-Rom on Vaio Z600TEK, using driver 
disk pcmciaadd.img, choosing install method "all" anaconda reboots by the first 
package every time with something like "abnormal installation". Trying an ftp 
installation over network anaconda reboots after ~400 Packages, variously, with 
the same error message.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install Fedora Core on Z600TEK (by CD-Rom and driver disk or ftp)
2. choose all packages
3. just press "install"
    

Actual Results:  The screen turns blue, error message "abnormal installation" 
occurs and system reboots.

Expected Results:  normal installation

Additional info:
Comment 1 Michael Fulbright 2003-09-29 11:56:41 EDT
How much RAM is in your system?
Comment 2 Dominique Petersen 2003-09-29 12:51:48 EDT
My Vaio Z600TEK has 256MB RAM (upgraded). Instead of the original HDD there is 
the Hitachi IC25N040ATCS05 installed, but this doesnt seems to be the problem.
Comment 3 Jeremy Katz 2003-10-16 14:40:08 EDT
Is test3 any better?  Are there any messages about X dying on tty1 or oopsen on
tty4?
Comment 4 Jeremy Katz 2004-04-15 00:35:48 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you continue to see
problems with the final FC1 release. 
Comment 5 Dominique Petersen 2004-04-15 03:07:49 EDT
Yes, the offical release of FC1 works for me great and installs
without any problem. Thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.