Bug 106427 - GIMP does not display Japanese or Chinese (simplified) characters in interface
GIMP does not display Japanese or Chinese (simplified) characters in interface
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 106148
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gimp (Show other bugs)
rawhide
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-10-06 20:26 EDT by Rickford Grant
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:58:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rickford Grant 2003-10-06 20:26:31 EDT
Description of problem:

GIMP does not display Japanese or Chinese characters in program interface when
logged-in in either language.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
consistent

Steps to Reproduce:
1. Log in in either Japanese or Chinese
2. run GIMP
3.
    
Actual results:

Program menus etc appear as nonsense characters (/8#% etc) rather than the
language expected.

Expected results:
Expect menus to appear in the login language (worked fine in RH9)

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2003-10-06 23:44:03 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 106148 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:58:59 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.