Bug 109629 - Files for unicode support not included
Files for unicode support not included
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 109229
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: tetex (Show other bugs)
1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-10 09:36 EST by Sergio Pascual
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:59:55 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sergio Pascual 2003-11-10 09:36:07 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; es-ES; rv:1.4.1)
Gecko/20031030

Description of problem:
I use latex with files encoded with utf-8. In previous versions 
(for example tetex-latex-1.0.7-66 in RH9)
of tetex-latex I included 

\usepackage[utf8]{inputenc}

in the header of the file and it works OK.

But the directory /usr/share/texmf/tex/latex/unicode/ is missing in the
present version


Version-Release number of selected component (if applicable):
tetex-latex-2.0.2-8

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Take a file encoded in utf-8 with \usepackage[utf8]{inputenc} in
the header
2. Run latex on it
3. latex complains about missing utf-8.def file
    

Actual Results:  latex complains about missing utf-8.def file

Expected Results:  latex should produce a dvi file

Additional info:
Comment 1 Miloslav Trmac 2003-11-10 10:09:30 EST
This is a duplicate of bug 109229.
Comment 2 Tim Waugh 2003-12-03 11:28:52 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 109229 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:59:55 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.