Bug 1119642 - [WGT] OVirtGuestService is not installed on w2k8r2
Summary: [WGT] OVirtGuestService is not installed on w2k8r2
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-windows-guest-tools
Version: 3.5
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
urgent
Target Milestone: ---
: 3.5.0
Assignee: Lev Veyde
QA Contact: Jiri Belka
URL:
Whiteboard: integration
Depends On:
Blocks: 1105624
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-15 08:11 UTC by Jiri Belka
Modified: 2014-10-17 12:32 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version: ovirt-guest-tools-3.5_5.iso
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-10-17 12:32:26 UTC
oVirt Team: ---


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 29858 None None None Never

Description Jiri Belka 2014-07-15 08:11:00 UTC
Description of problem:

after installing WGT 3.5.2, I discovered there's no oVirt guest service installed. eventlog shows:

~~~
- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
  <Provider Name="SideBySide" /> 
  <EventID Qualifiers="49409">33</EventID> 
  <Level>2</Level> 
  <Task>0</Task> 
  <Keywords>0x80000000000000</Keywords> 
  <TimeCreated SystemTime="2014-07-15T05:45:43.000000000Z" /> 
  <EventRecordID>346</EventRecordID> 
  <Channel>Application</Channel> 
  <Computer>jb-w2k8r2</Computer> 
  <Security /> 
  </System>
- <EventData>
  <Data>Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.21022.8"</Data> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data>C:\Program Files (x86)\oVirt Guest Tools\OVirtGuestService.exe</Data> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  </EventData>
  </Event>

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
  <Provider Name="SideBySide" /> 
  <EventID Qualifiers="49409">33</EventID> 
  <Level>2</Level> 
  <Task>0</Task> 
  <Keywords>0x80000000000000</Keywords> 
  <TimeCreated SystemTime="2014-07-15T05:43:45.000000000Z" /> 
  <EventRecordID>343</EventRecordID> 
  <Channel>Application</Channel> 
  <Computer>jb-w2k8r2</Computer> 
  <Security /> 
  </System>
- <EventData>
  <Data>Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.21022.8"</Data> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data>C:\Program Files (x86)\oVirt Guest Tools\OVirtGuestService.exe</Data> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  <Data /> 
  </EventData>
  </Event>
~~~

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.5.2

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. install wgt 3.5.2 on w2k8r2
2.
3.

Actual results:
ovirt guest service not installed correctly

Expected results:
should work

Additional info:

Comment 1 Jiri Belka 2014-07-24 11:23:32 UTC
ok, ovirt-guest-tools-3.5.5.iso

Comment 2 Sandro Bonazzola 2014-10-17 12:32:26 UTC
oVirt 3.5 has been released and should include the fix for this issue.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.