Bug 1119665 - Auto install with parameter "ntp" to set ntp server failed
Summary: Auto install with parameter "ntp" to set ntp server failed
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-node
Version: 3.5
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: ---
: 3.5.0
Assignee: Ryan Barry
QA Contact: bugs@ovirt.org
URL:
Whiteboard: node
Depends On:
Blocks: 1120182
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-15 09:08 UTC by haiyang,dong
Modified: 2016-02-10 19:39 UTC (History)
14 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
: 1120182 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2014-10-17 12:24:59 UTC
oVirt Team: Node


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 30084 master MERGED autoinstall:fix ntp parameter to work Never

Description haiyang,dong 2014-07-15 09:08:44 UTC
Description of problem:
Auto install with parameter "ntp" to set ntp server failed:
BOOTIF=eth0 ntp=10.66.11.225,10.66.127.17 storage_init=/dev/sda firstboot

after auto install success, check that ntp servers were not what we configured
"10.66.11.225,10.66.127.17" 

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-node-iso-3.5.0.ovirt35.20140707.el6.iso

How reproducible:
100%


Steps to Reproduce:


Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Sandro Bonazzola 2014-10-17 12:24:59 UTC
oVirt 3.5 has been released and should include the fix for this issue.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.