Bug 112983 - NVidia card Geforce FX 5900 Ultra no display using DVI cable
Summary: NVidia card Geforce FX 5900 Ultra no display using DVI cable
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 88360
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: XFree86 (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-01-06 22:19 UTC by Sergey
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 19:00:35 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Sergey 2004-01-06 22:19:15 UTC
Description of problem:

i can't get any display from
NVidia card Geforce FX 5900 Ultra no display using DVI cable
on my Samsung Syncmaster 240T at any resolution.
when system boots up i can see messages
i've tried all resolutions: eigher i got out of sync or messy display.

i can use this monitor using analog cable.

Version-Release number of selected component (if applicable):

XFree86-4.3.0-42

Comment 1 Mike A. Harris 2004-01-06 23:11:16 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 88360 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 19:00:35 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.