Bug 113205 - some email attachments do not appear in main window
some email attachments do not appear in main window
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-01-09 13:17 EST by Joe Harrington
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-13 10:14:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Email message with 2 attachments, one PDF, one MSWord. (147.16 KB, text/plain)
2004-01-09 13:19 EST, Joe Harrington
no flags Details

  None (edit)
Description Joe Harrington 2004-01-09 13:17:08 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4.1)
Gecko/20031114 Galeon/1.3.10

Description of problem:
Certain attachments do not appear in the main evolution email window.
 They do appear in separate windows gotten by clicking on the summary
line.  I have attached one of these.  I see the PDF version only in
the main window, and both the PDF and MSWord version in the message's
separate window.  Both appear as pull-downs.


Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-1.4.5-7

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Save the attached message to a mailbox file.
2. Read into evolution with send/receive.
3. Click on the summary line to get the message in the main window.

Actual Results:
4. Note there is one PDF attachment showing.
5. Double-click on the summary line to get the message in its own window.
6. Now there are two attachments showing.

Expected Results:  It should show both attachments in the main window.

Additional info:
There is still the space for the attachment to show, just no
attachment icon or menu.

--jh--
Comment 1 Joe Harrington 2004-01-09 13:19:16 EST
Created attachment 96864 [details]
Email message with 2 attachments, one PDF, one MSWord.
Comment 2 Tim Keitt 2004-05-26 13:39:14 EDT
I do not know if this is related, but when composing email,
attachments (I only tried a word doc file) do not appear in the "view
attachments" pane. The attachment does get delivered and appears fine
in the INBOX  (summary) pane.
Comment 3 Don Himelrick 2004-10-20 09:17:42 EDT
I think this is a dup of bug 124452.  That bug has some more info.
Comment 4 Joe Harrington 2005-04-13 10:14:00 EDT
This appears to have been fixed.  Thanks...

--jh--

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.