Bug 116997 - When typing "A", it repeats like "AAAAAAA"
When typing "A", it repeats like "AAAAAAA"
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 114635
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: XFree86 (Show other bugs)
3.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-02-27 02:51 EST by Shinya Takagi
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 14:01:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Shinya Takagi 2004-02-27 02:51:33 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; ja-JP; rv:1.4) Gecko/20030922

Description of problem:
A customer has a problem that is "A repetitive typing" with
single key stroke.
Customer told me this occurs every 10-20 seconds.

[Example]

- Type cat in text editor (such as vi or emacs)

- shows like as below.

# cccccccaaaaaaattttttt

This symptom happens only using X-windows and In Multi-user mode
(init 3), typing is fine.
And also this only happens SMP/Enterprise kernel, not UP kernel.
So we think this is XFree86 problem.

Customer is using ES3.0 and XFree /kernel packages are all updated.


Version-Release number of selected component (if applicable):
XFree86-4.3.0-55.EL

How reproducible:
Couldn't Reproduce

Steps to Reproduce:
1. Install ES3 and updated
2. opened text editor such as vi
3. typed single key whatever like "hoge"
    

Actual Results:  I could type normally.

- typed "hoge"
- showed "hoge"

Expected Results:  - showed like "hhhhhhooooogggggggeeeee"

Additional info:
Comment 1 Mike A. Harris 2005-03-06 13:44:52 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 111754 ***
Comment 2 Mike A. Harris 2005-03-06 13:45:45 EST
whoops, wrong bug ID
Comment 3 Mike A. Harris 2005-03-06 13:47:07 EST
Similarly related bug which is resolved:  bug #76959

*** This bug has been marked as a duplicate of 114635 ***
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:01:40 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.