Bug 120955 - openoffice writer does not display texts when ttfonts-ja package is installed
Summary: openoffice writer does not display texts when ttfonts-ja package is installed
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org   
(Show other bugs)
Version: 1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Dan Williams
QA Contact:
URL:
Whiteboard: triage|leonardjo|closed|errata
Keywords:
: 121318 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-04-15 16:55 UTC by Chin Hui
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-04-21 12:30:08 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Word 97 with Times New Roman test document (7.50 KB, application/octet-stream)
2004-04-20 14:51 UTC, Leonard den Ottolander
no flags Details

Description Chin Hui 2004-04-15 16:55:37 UTC
Description of problem:
The text in Microsoft Word Documents are not displayed in Open Office
Writer if ttfonts-ja package is installed.  Only bullets are visible.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-1.1.0-15

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. update openoffice to openoffice.org-1.1.0-15
2. install ttfonts-ja rpm package
3. open microsoft word document with openoffice writer 
  
Actual results:
The text are not displayed at all.

Expected results:
The text should be displayed as how it was saved.

Additional info:
the ttfonts-ja used is the one supplied with fedora distribution cd
ttfonts-ja-1.2-29.noarch.rpm

Comment 1 Jef Spaleta 2004-04-15 17:03:43 UTC
I can confirm that having ttfonts-ja package installed from fc1
is causing some text to go missing from ms docs when using the oo.org
update package. I haven't investigated if the problem extends past MS
word .docs yet. I've personally tests docs created from MS word 2003
to confirm that having ttfonts-ja package installed causes a problem.

Please advise if there is any specific information you need from my
fc1 systems to narrow down this problem even further.

-jef

Comment 2 Dan Williams 2004-04-15 17:31:15 UTC
What font is the document in, where the text disappears?

Comment 3 Chin Hui 2004-04-15 23:03:50 UTC
The document is produced with the Times New Roman Font in ms windows.

Comment 4 Trevor Curtis 2004-04-16 15:43:30 UTC
I as well am seeing text go missing from my ms docs, since I applied
the recent open-office update.  The documents in question where
viewable before updating. Removing the "ttfont-ja" package seems to
have cleared up this issue for now.

Just let me know if more information is needed.

TC

Comment 5 Warren Togami 2004-04-20 03:50:30 UTC
Could you please put online sample documents at a web accessible space
and paste URLs here?

Comment 6 Leonard den Ottolander 2004-04-20 14:38:33 UTC
*** Bug 121318 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 7 Leonard den Ottolander 2004-04-20 14:51:11 UTC
Created attachment 99563 [details]
Word 97 with Times New Roman test document

I am seeing the same issue with existing Word 97 docs with Times New Roman.

Comment 8 Leonard den Ottolander 2004-04-21 12:30:08 UTC
Fixed with the update to 1.1.0-16.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.