Bug 123456 - System with Syntax - S635MP motherboard will not install
Summary: System with Syntax - S635MP motherboard will not install
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 123935
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: 2
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-05-18 19:39 UTC by Gil Chilton
Modified: 2016-07-05 15:12 UTC (History)
2 users (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2006-02-21 19:03:16 UTC


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 58654 ovirt-engine-3.6 NEW Adding dao tests to std ci 2016-07-05 15:12 UTC

Description Gil Chilton 2004-05-18 19:39:17 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6)
Gecko/20040206 Firefox/0.8

Description of problem:
System works fine with original FC1 through fully patched FC1.  When
attempting to install FC2 the system reboots immediately after
extracting initrd and displaying "Ready" on the screen.  I have tried
every kernel parameter I have found (noapci, nousb, nofb, apci=off)
but the results are the same.

System is based upon an Integrated VIA C3 Samuel2 1.3Giga Pro 800MHz @
133MHz FSB.



Version-Release number of selected component (if applicable):
FC2 installer (anaconda)

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Insert disc1 or boot.iso based CD
2. Hit enter at first prompt or enter various kernel parameters
3. System reboots immediately after initrd step.
    

Actual Results:  Reboots every time

Expected Results:  Should proceed to installation.

Additional info:

Comment 1 Kalle Kittelson 2004-05-20 14:06:49 UTC
I've got the same issue as well... I use this board for a cheap little
file server.  It's worked spectacularly until now.  I've also tried
all available boot options as well booting from the DVD version.

Comment 2 Alan Cox 2004-05-22 00:09:05 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 123935 ***

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 19:03:16 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.