Bug 1256 - Sndconfig fails to initialize midi on Ensonic Soundscape 90
Sndconfig fails to initialize midi on Ensonic Soundscape 90
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 1255
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sndconfig (Show other bugs)
5.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-02-20 09:02 EST by arcadepreserv
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-02-22 11:00:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description arcadepreserv 1999-02-20 09:02:37 EST
This is really a followup to bug #187, which were fixed so
that sound (partially) worked with the Ensoniq soundscape
vivo 90 soundcard.

I cant get midi to work with sndconfig .29.1 and my
Ensoniq Soundscape vivo 90 card.

I have tried all possible settings for the midi part, but
still I get an error message when starting xmidiplay or
another midi program, saying that no midi module is
available.

To make it easier to get the midi settings right when
autodetection fails I also suggest that sndconfig is
enhanced so that a midi-test tune is played to test the midi
settings from sndconfig, in the same way the Linus speach
testes sound output.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-02-22 11:00:59 EST
*** This bug has been marked as a duplicate of 1255 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.