Bug 1304499 - [RFE] add connection.autoconnect-slaves option to control-center
[RFE] add connection.autoconnect-slaves option to control-center
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: control-center (Show other bugs)
7.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: rc
: 7.3
Assigned To: Bastien Nocera
Desktop QE
: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-02-03 15:08 EST by Vladimir Benes
Modified: 2016-05-18 10:45 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-18 10:45:35 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Vladimir Benes 2016-02-03 15:08:28 EST
Description of problem:
as the design of control center is quite odd and you can see devices and not connections (in case they're not connected) we really need to allow setting this flag via control-center as we can then reach whole new level of functionality with bonds such as reconnecting when one slave goes down. 
Fixing this would provide a workaround for bug 1304495 as well.

Version-Release number of selected component (if applicable):
NetworkManager-1.0.6-27.el7.x86_64
control-center-3.14.5-8.el7.x86_64


Steps to Reproduce:
1.create a bond a slaves
2.set autoconnect slaves option to bond
3.down the bond and up it again

Actual results:
now just master connects

Expected results:
whole bond should be upped

Additional info:
Comment 3 RHEL Product and Program Management 2016-05-18 10:45:35 EDT
Development Management has reviewed and declined this request.
You may appeal this decision by reopening this request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.