Bug 1413823 - LOGO and Docs links on OSE all pointed to ORIGIN
Summary: LOGO and Docs links on OSE all pointed to ORIGIN
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Management Console
Version: 3.5.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Steve Goodwin
QA Contact: Yadan Pei
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1356019 1388798
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-01-17 03:55 UTC by Yanping Zhang
Modified: 2017-09-05 14:00 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1388798
: 1488076 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2017-03-13 15:38:20 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Comment 1 Yadan Pei 2017-01-17 03:57:58 UTC
Reproduces on v3.5.0.5+8f2840d

Comment 2 Jessica Forrester 2017-01-18 23:58:27 UTC
Fix is merging in https://github.com/openshift/origin-web-console/pull/1138

Comment 4 Jessica Forrester 2017-01-19 16:09:45 UTC
OCP bug needs, to be in MODIFIED

Comment 5 Troy Dawson 2017-01-20 22:59:39 UTC
This has been merged into ocp and is in OCP v3.5.0.7 or newer.

Comment 6 Yanping Zhang 2017-01-22 05:12:41 UTC
Checked on OCP v3.5.0.7, the issue still exits, wait for a new OCP version containing the fix to verify the bug.

Comment 7 Jessica Forrester 2017-01-23 15:05:15 UTC
there was an issue in the script that merges the console changes into OSE builds, it will be fixed for today's build.

Comment 8 Troy Dawson 2017-01-24 15:43:02 UTC
This has been correctly merged into ocp and is in OCP v3.5.0.8 or newer.

Comment 9 Yanping Zhang 2017-01-25 03:24:33 UTC
Checked on OCP v3.5.0.8, now LOGO and doc links are all for OCP 3.5, the bug has been fixed, so move it to Verified.

Comment 10 Yanping Zhang 2017-02-03 08:22:48 UTC
Checked on OCP v3.5.0.14, the bug is reproduced again, it's curious where the fix has gone.

Comment 11 Troy Dawson 2017-02-03 22:38:00 UTC
We are automating out merge and build process and had a bug that removed the Origin -> OCP branding changes, instead of updating any new changes.

The script has been fixed and everything should be back to normal in OCP v3.5.0.16 or newer.

Comment 12 Yanping Zhang 2017-02-04 03:06:08 UTC
Checked on OCP v3.5.0.16, the logo and doc links are normal now, so move the bug to Verified.

Comment 14 Troy Dawson 2017-04-07 14:17:11 UTC
This bug was never seen by customers, only internally.  Removing from errata.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.