Bug 1421 - After upgrading to XFree86- backspace doesnt work in KDE
After upgrading to XFree86- backspace doesnt work in KDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-03-04 13:51 EST by james968
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-03-18 11:22:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description james968 1999-03-04 13:51:43 EST
After upgrading RH 5.2 to XFree86-Mach64  The
backspace key has stopped working in various apps.
Specifically in

"konsole" hitting backspace results in a '~' showing up on
screen.  (KDE 1.1)
"netscape" hitting backspace, causes the char to the right
of the insertion point to be deleted.  This might be related
to Bug#972.
"xterm" hitting backspace, works

NOTE: This problem didn't exist before installing the X
Comment 1 David Lawrence 1999-03-18 11:22:59 EST
We are not able to duplicate this problem with a stock 5.2 install
even when installing KDE. It was probably a non-standard keymap setup
before the upgrade.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.