Bug 1434491 - Template table headers moved right
Summary: Template table headers moved right
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.8.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.8.0
Assignee: Brian McLaughlin
QA Contact: Leo Khomenko
URL:
Whiteboard: ui:provision
: 1436142 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-03-21 15:41 UTC by Leo Khomenko
Modified: 2017-05-31 14:43 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version: 5.8.0.8
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-05-31 14:43:15 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---
Target Upstream Version:
lkhomenk: automate_bug+


Attachments (Terms of Use)
Template table (99.72 KB, image/png)
2017-03-21 15:41 UTC, Leo Khomenko
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2017:1367 normal SHIPPED_LIVE Moderate: CFME 5.8.0 security, bug, and enhancement update 2017-05-31 18:16:03 UTC

Description Leo Khomenko 2017-03-21 15:41:07 UTC
Created attachment 1265142 [details]
Template table

Description of problem: Headers of the columns in Template selection table are moved one place to the right - see screenshot


Version-Release number of selected component (if applicable):5.8.0.6-nightly.20170316163139_6cb8ae3 (was fine in 5.8.0.4)


How reproducible:100%

Steps to Reproduce:
1.Provision a VM
2.while selecting template check table headers

Actual results:see screenshot


Expected results:all headers at their original places

Comment 4 CFME Bot 2017-03-27 11:47:55 UTC
New commit detected on ManageIQ/manageiq-ui-classic/master:
https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/commit/c9260491370e0226c5602a9be2e6eae592091ca1

commit c9260491370e0226c5602a9be2e6eae592091ca1
Author:     Brian McLaughlin <bmclaugh@redhat.com>
AuthorDate: Fri Mar 24 11:07:55 2017 -0400
Commit:     Brian McLaughlin <bmclaugh@redhat.com>
CommitDate: Fri Mar 24 11:07:55 2017 -0400

    Fix table headers being output with no content
    
    https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1434491

 app/views/miq_request/_pre_prov.html.haml | 4 ++--
 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)

Comment 5 Brian McLaughlin 2017-03-30 19:31:59 UTC
*** Bug 1436142 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 7 errata-xmlrpc 2017-05-31 14:43:15 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2017:1367


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.