Bug 1465542 - Configure HA for Compute instances through tripleo deployer
Configure HA for Compute instances through tripleo deployer
Status: NEW
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: rhosp-director (Show other bugs)
13.0 (Queens)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Sean Merrow
Amit Ugol
: FutureFeature
Depends On:
Blocks: 1419948 1465537
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-27 11:11 EDT by surya
Modified: 2017-07-07 13:16 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description surya 2017-06-27 11:11:30 EDT
Description of problem:
In OSP 10, to configure HA for instances user has to login to the compute node and manually execute ~30 commands .It is a difficult process as user has to execute these steps for each compute node added to the stack. Configuring the Compute nodes for instance HA should be part of the overcloud installation

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Sean Merrow 2017-07-06 11:03:32 EDT
Need to confirm, but I think this may be a duplicate of BZ 1264181

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.