Bug 1472383 - Deleted labels still show up in CFME after provider refresh
Deleted labels still show up in CFME after provider refresh
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.8.0
x86_64 Linux
high Severity high
: GA
: 5.7.4
Assigned To: zakiva
Jaroslav Henner
container
: ZStream
Depends On: 1451832
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-07-18 11:24 EDT by Satoe Imaishi
Modified: 2017-12-18 15:27 EST (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 5.7.4.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1451832
Environment:
Last Closed: 2017-12-18 15:27:26 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: Container Management


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 1 Jaroslav Henner 2017-10-05 10:17:47 EDT
I obtained CFME 
 Version 5.7.4.0.20170913182424_63a1e18 
 Version 5.7.3.2.20170621144854_6c833cc 

I added same provider to both, created label on a pod, then refreshed, checked its presence in CFMEs, then deleted it, refreshed and checked the presence again. It disappeared from 5.7.4.0, but 5.7.3.2 still have it. Therefore it was fixed in 5.7.4.0
Comment 4 errata-xmlrpc 2017-12-18 15:27:26 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2017:3484

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.