Bug 1486715 - [UPSTREAM] No hover view in Generic Objects of automation
Summary: [UPSTREAM] No hover view in Generic Objects of automation
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
low
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: Greg Piatigorski
QA Contact: Martin Kourim
URL:
Whiteboard: ui
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-08-30 12:07 UTC by Yadnyawalk Tale
Modified: 2019-06-12 19:18 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-06-12 19:18:16 UTC
Category: Bug
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:
ytale: automate_bug-


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Bugzilla 1479359 0 low CLOSED Wrong hover view after selecting Red Hat Insights in main navigation 2021-02-22 00:41:40 UTC

Internal Links: 1479359

Comment 2 Greg Piatigorski 2017-09-26 22:22:27 UTC
Can you please provide me access to your appliance and a screen shot pointing where exactly hover view text on the page is missing and should be?  TIA

Comment 4 Greg Piatigorski 2017-09-27 07:34:35 UTC
Hi Yadnyawalk, 

I watched the video earlier today when I followed prior BZ link, watching it again now and not sure I see any hover text displayed. Can you please point out where on the page I can see it, in navigation menus or the right side of the page where actual data navigation link points to are displayed? 

Maybe it will be easier if you provide screen shot and circle the location of hover text where you expect to see it on the page, actual element where it is supposed to be displayed as well as actual hover text expected. TIA.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.