Bug 151150 - Grouped images not staying in place when copied from draw to writer
Grouped images not staying in place when copied from draw to writer
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-03-15 08:43 EST by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-16 05:05:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Diagram in oo draw which doesn't transfer to oo writer (9.04 KB, text/plain)
2005-03-15 14:45 EST, Paul F. Johnson
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 45159 None None None Never

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2005-03-15 08:43:53 EST
Description of problem:
If I create a diagram in OOo draw, select all and group them, select the group,
press ctrl C and then paste it into an OOo writer document, the grouping is not
kept and the picture has to be ungrouped and parts moved manually.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.9.83

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create an image in OOo draw with some text, select all and group
2. Press ctrl C and copy into an OOo writer doc
3.
  
Actual results:
The grouping and positions are out of place. The picture has to be ungrouped and
components moved. The image is also reduced in size from draw to writer. I have
the zoom set at 100% on both draw and writer.

Expected results:
The image pasted should be the same as the one in OOo draw

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2005-03-15 14:13:22 EST
I'm not seeing this in 1.9.84-1 which I'm building to push to rawhide at the
moment, so it might be fixed. But can you attach a sample drawing which when
copied and pasted into writer reproduces the problem.
Comment 2 Paul F. Johnson 2005-03-15 14:45:00 EST
Created attachment 112026 [details]
Diagram in oo draw which doesn't transfer to oo writer

Okay, it's xml, I guess that will be fine as plain text. If it isn't, let me
know.

Open it up in OOo draw, select the group and copy it to OO writer. It should
get rescaled and come out rather naff.
Comment 3 Caolan McNamara 2005-03-16 05:05:43 EST
Ah hah, I see it, the internal positioning is all wrong afterwards. I've
submitted  this as http://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=45159.

As a workaround you can use paste->special in writer and paste as wmf. That'll
look better, though of course you loose the grouping/ungrouping ability as its
not a single wmf.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.