Bug 15282 - Dial behaviour of rp3 confusing
Summary: Dial behaviour of rp3 confusing
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rp3 (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386 Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
: 15389 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-08-03 18:38 UTC by o.schnapauff
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-04 18:59:38 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description o.schnapauff 2000-08-03 18:38:05 UTC
rp3 displays a message Waiting for connection xxxxxx after activiation. Despite what I would expect it doesnt dial and activate the line (as a 
windows user would also expect), but pppd waits for a packet and actually dials on demand then. I think the line should be forced open after 
deliberatly activating it with rp3 (not configured as dial on demand)

Comment 1 o.schnapauff 2000-08-03 19:45:32 UTC
May Fault. It was somehow set to demand=yes in wvdial.conf, so the behaviour described was demand dialing. Sorry, my fault, guess you can close this 
bug

Comment 2 Nalin Dahyabhai 2000-08-04 18:59:09 UTC
*** Bug 15389 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 3 Nalin Dahyabhai 2000-08-04 18:59:36 UTC
This'll be fixed in GNOME CVS and in rp3-1.1.3-2.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.