Bug 15320 - RFE:Support for installing on machine with more than one video card
RFE:Support for installing on machine with more than one video card
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brock Organ
: FutureFeature
: 44048 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-03 20:07 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-12-14 19:40:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2000-08-03 20:07:24 EDT
When the graphical installer starts, it puts my screen into what I believe 
to be 320x200x8bpp mode. The installer is therefore unusable in *any* 
mode, as the text-mode installer appears to be unable to assign mount 
points to software RAID arrays and the graphical installer is 4 times 
larger than will fit on a 320x200 screen.

I have a Sony CPD-G500 monitor attached to a 3dfx Voodoo 5 video adapter. 
Also, I have a Matrox Millennium (4MB, PCI) board attached to a Sony 
D1726T-HS monitor, but the installer only uses the Voodoo 5 and the CPD-
G500, so I rather doubt the second screen is an issue. I am installing 
from a burned copy of the pinstripe cd1 ISO which I downloaded last night.

Patrick Hearon
Comment 1 Michael Fulbright 2000-08-04 15:14:23 EDT
Can you reproduce this Brock?
Comment 2 Need Real Name 2000-08-04 15:32:37 EDT
I removed the Millennium and the installer ran at the proper resolution. I 
wonder why the Millennium would have caused the problem, given that the BIOS 
lists AGP as the primary video device and X was running on the Voodoo 5.

I might also add that the Voodoo 5 is supported in XFree86 4.0.1, but is not 
included in the installer's list of video cards.
Comment 3 Brent Fox 2000-08-09 11:09:39 EDT
We don't currently support installing on machines with two active video cards.
Comment 4 Michael Fulbright 2000-09-26 12:09:34 EDT
Moving to RESOVLED - DEFERRED from CLOSED - DEFERRED
Comment 5 Michael Fulbright 2000-09-26 12:55:16 EDT
Moving to RESOVLED - DEFERRED from CLOSED - DEFERRED
Comment 6 Brent Fox 2001-07-03 16:17:22 EDT
*** Bug 44048 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 Michael Fulbright 2001-09-14 14:24:03 EDT
Is this still a problem with 7.1 or the recent roswell beta?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.