Bug 1566395 - Sync Plan not working as expected.
Summary: Sync Plan not working as expected.
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Sync Plans
Version: 6.3.0
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
low
Target Milestone: Unspecified
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: Katello QA List
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-04-12 08:51 UTC by Sagar Lutade
Modified: 2018-07-17 08:42 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-07-17 08:42:22 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Sagar Lutade 2018-04-12 08:51:47 UTC
Description of problem: Sync plan will not show the Start Time on Sync status. 


Version-Release number of selected component (if applicable):

Satellite 6.3

How reproducible:
Yes create a sync plan and sync a product.

Steps to Reproduce:
1.Create sync plan.
2.Assign Product.
3.Verify the Sync Status and the Start Time of the product is never correct.

Expected results:

Expected results must be the Start Time should be correctly updated.

Additional info:

This Bug had been fixed in Satellite 6.2.12
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1466919

Comment 1 Brad Buckingham 2018-04-12 12:55:15 UTC
Sagar,

Do you have an internal reproducer available?

If not, can you attach screenshots to illustrate the behavior you are seeing?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.