Bug 1568467 - Cannot put special characters in proxy password in Advanced Config
Summary: Cannot put special characters in proxy password in Advanced Config
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
urgent
high
Target Milestone: GA
: 5.9.2
Assignee: Jason Frey
QA Contact: Matouš Mojžíš
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1567418
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-04-17 14:57 UTC by Satoe Imaishi
Modified: 2018-05-07 20:50 UTC (History)
9 users (show)

Fixed In Version: 5.9.2.3
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1567418
Environment:
Last Closed: 2018-05-07 20:49:36 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2018:1328 0 None None None 2018-05-07 20:50:28 UTC

Comment 2 CFME Bot 2018-04-17 15:03:19 UTC
New commit detected on ManageIQ/manageiq-providers-amazon/gaprindashvili:

https://github.com/ManageIQ/manageiq-providers-amazon/commit/6b4566272944a1db4bdfe1af7919a5d9f36dd84f
commit 6b4566272944a1db4bdfe1af7919a5d9f36dd84f
Author:     Greg Blomquist <blomquisg@gmail.com>
AuthorDate: Tue Apr 17 10:34:25 2018 -0400
Commit:     Greg Blomquist <blomquisg@gmail.com>
CommitDate: Tue Apr 17 10:34:25 2018 -0400

    Merge pull request #432 from NickLaMuro/monkey-patch-aws-sdk-core-for-proxy-auth-fix

    Add patch to aws-sdk-core to fix auth bug
    (cherry picked from commit 2b2c87f577ec429738404a0588c3ad1d8e0ed68c)

    Fixes https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1568467

 app/models/authenticator/amazon.rb | 1 +
 app/models/manageiq/providers/amazon/manager_mixin.rb | 2 +
 lib/patches/aws-sdk-core/seahorse_client_net_http_pool_patch.rb | 44 +
 3 files changed, 47 insertions(+)

Comment 4 Matouš Mojžíš 2018-04-23 12:19:43 UTC
Verified in 5.9.2.3. I was able to connect through proxy with password with special characters(?!).

Comment 7 errata-xmlrpc 2018-05-07 20:49:36 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:1328


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.