Bug 158644 - Incorrect formatting of bug contents
Incorrect formatting of bug contents
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
3.2
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: PnT DevOps Devs
David Lawrence
:
: 464566 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-24 11:19 EDT by Adam Bowns
Modified: 2013-06-23 22:59 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-12-01 11:14:50 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Adam Bowns 2005-05-24 11:19:24 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050513 Fedora/1.0.4-1.3.1 Firefox/1.0.4

Description of problem:
The contents of the first post in Bug 154539 is formatted incorrectly. Instead of line breaks, some of the text carries on right off the side of the screen.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Look at Bug 154539

Actual Results:  Several lines go off the side of the screen.

Expected Results:  The lines that reach the end of the display area should be wrapped to the next line.

Additional info:
Comment 1 Adam Bowns 2005-05-24 11:22:42 EDT
You don't need to look at the bug mentioned, I'm seeing the same problem with
this bug.
Comment 2 David Lawrence 2005-05-24 12:42:17 EDT
Will look into it. Looks like a browser difference that is causing it.
Comment 3 Adam Bowns 2005-07-16 14:20:20 EDT
I’ve just had another look since upgrading to FC4 and with firefox-1.0.4-4 I no
longer see the bug.

I’m happy to call the bug fixed, but I’ll let you decide.
Comment 4 Michael Schwendt 2005-08-03 08:04:17 EDT
Re: comment 3 - doesn't look like it's fixed. There are still those linebreaks,
also in your comment 3.  Here it's firefox-1.0.6-1.1.fc4, and still occurs,
because hardly anyone who submits comments remembers to insert linebreaks manually.
Comment 5 David Lawrence 2008-09-16 12:52:42 EDT
Red Hat Bugzilla is now using version 3.2 of the Bugzilla codebase and therefore this bug will need to be re-verified against the new release. With the updated code this bug may no longer be relevant or may have been fixed in the new code.
Updating bug version to 3.2.
Comment 6 Kevin Baker 2008-11-21 14:33:00 EST
*** Bug 464566 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 David Lawrence 2008-12-01 11:14:50 EST
Should be better now in the latest version of Bugzilla 3.2

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.